AnaSayfa / Genel / Kahve falında göz ve kirpik görmek

Kahve falında göz ve kirpik görmek

Kahve falında göz ve kirpik görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göz ve kirpik gördüyseniz:

  • Kariyerinizi ilgilendiren konularda ani tepkiler vermekten ya da ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında gözüne kirpik kaçtığını görmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında gözünden kirpik çıkarmak sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında göz ve kirpik görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, çok başarılı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında gözüne kirpik kaçmak bol şanslı bir döneme girileceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözünün içinde kirpik görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına delalettir.

Kahve falında gözün içinde kirpik görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirpiklere rimel sürmek işinin de hep yürüyeceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kirpik yolmak bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir