AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kirpik görmek

Kahve falında beyaz kirpik görmek

Kahve falında beyaz kirpik görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, dilediği gibi yaşayacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, insanlar tarafından sevileceğine, fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kirpik gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz bir şeyi elde etmek için ani bir istek duymanız olasıdır Sizin hakkınızda zannettiğinizden çok daha olumlu düşünceler var.

Kahve falında beyaz kirpik görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kirpiğinin uzadığını görmek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirpiklerine rimel sürmek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirpik kestirmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına işarettir.

Kahve falında kirpik uzadığını görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında takma kirpik takmak parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında kirpik çıkarmak hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirpik dökülmesini görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir