AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünden kirpik çıkarmak

Kahve falında gözünden kirpik çıkarmak

Kahve falında gözünden kirpik çıkarmak kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözünden kirpik çıkarmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler yanlış yönlendirilmiş veya bazı konuları yanlış anlamış olabilirler.

Kahve falında gözünden kirpik çıkarmak dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kirpik çıkarmak elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında gözüne kirpik kaçtığını görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına inanılır.

Kahve falında gözünün içinde kirpik görmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında gözün içinde kirpik görmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözüne kirpik kaçmak hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına yorulur.

Kahve falında göz ve kirpik görmek şansın yaver gideceğine, girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında kirpiğini uzun görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir