AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözüne kirpik kaçmak

Kahve falında gözüne kirpik kaçmak

Kahve falında gözüne kirpik kaçmak kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında gözüne kirpik kaçmak gördüyseniz:

  • Pişman olabileceğiniz bazı kararlar almanız olasıdır.

Kahve falında gözüne kirpik kaçmak emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında göz ve kirpik görmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında gözün içinde kirpik görmek aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözünden kirpik çıkarmak hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, namaz kılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözünün içinde kirpik görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine işaret eder.

Kahve falında gözüne kirpik kaçtığını görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirpiğine rimel sürmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında uzamış kirpik görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir