AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözüne kirpik kaçtığını görmek

Kahve falında gözüne kirpik kaçtığını görmek

Kahve falında gözüne kirpik kaçtığını görmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kötü günlerinden kurtulacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca rivayet eder.

Kahve falında gözüne kirpik kaçtığını gördüyseniz:

  • Mesleki alandaki başarılarınızı devam ettirebilirsiniz.

Kahve falında gözüne kirpik kaçtığını görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, hastaysa şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında gözünden kirpik çıkarmak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına inanılır.

Kahve falında gözüne kirpik kaçmak kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında göz ve kirpik görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya işaret eder.

Kahve falında gözün içinde kirpik görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözünün içinde kirpik görmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında takma kirpik almak büyük üzüntülere sebep olacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaş ve kirpik görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir