AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözün içinde kirpik görmek

Kahve falında gözün içinde kirpik görmek

Kahve falında gözün içinde kirpik görmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına, batıl amele, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında gözün içinde kirpik gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler istekleriniz veya hedefleriniz konusunda size yardımcı olmak istiyorlar.

Kahve falında gözünün içinde kirpik görmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözün içinde kirpik görmek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine tabir olunur.

Kahve falında göz ve kirpik görmek kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözüne kirpik kaçmak mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözünden kirpik çıkarmak rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına delalet eder.

Kahve falında gözüne kirpik kaçtığını görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi kirpiğini kesmek fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirpiklere rimel sürmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir