AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünün hasta olduğunu görmek

Kahve falında gözünün hasta olduğunu görmek

Kahve falında gözünün hasta olduğunu görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, onun kıymetini her daim bileceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine işarettir.

Kahve falında gözünün hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Yapacağınız ya da yaptığınız bazı şeyler çevrenin takdirini kazanabilir.

Kahve falında gözlerinin hasta olduğunu görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, hüsrana uğratacağına delalettir.

Kahve falında gözün hasta olduğunu görmek kazalara ve belalara yakın duracağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına inanılır.

Kahve falında gözünün hasta olduğunu görmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözünün hastalandığını görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına delalettir.

Kahve falında gözlerini hasta görmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine rivayet eder.

Kahve falında gözü hasta görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına işarettir.

Kahve falında gözü hasta olmak mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baba anneyi hasta görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir