AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba anneyi hasta görmek

Kahve falında baba anneyi hasta görmek

Kahve falında baba anneyi hasta görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, iş hayatının düzeleceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, unvan sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında baba anneyi hasta gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin ediyor.

Kahve falında anne baba hasta görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine rivayet eder.

Kahve falında anne babasını hasta görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine işaret eder.

Kahve falında anne babayı hasta görmek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine yorulur.

Kahve falında baba anneyi hasta görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne ve babayı hasta görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine inanılır.

Kahve falında babanın çok hasta olduğunu görmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş babasını hasta görmek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına işaret eder.

Kahve falında babası hasta görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, işlerinin tutacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir