AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerinin hasta olduğunu görmek

Kahve falında gözlerinin hasta olduğunu görmek

Kahve falında gözlerinin hasta olduğunu görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında gözlerinin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar sorunsuz ilerleyen bazı iş ya da projelerde aksilikler yaşanırken, bir diğeri ivme kazanabilir.

Kahve falında gözün hasta olduğunu görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözü hasta görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine inanılır.

Kahve falında gözlerinin hasta olduğunu görmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında gözü hasta olmak uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözünün hasta olduğunu görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerini hasta görmek sorunlarının da son bulacağına, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına inanılır.

Kahve falında gözünün hastalandığını görmek aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına inanılır.

Kahve falında hasta baktığını görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir