AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerini hasta görmek

Kahve falında gözlerini hasta görmek

Kahve falında gözlerini hasta görmek haksızlık yapmayacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerini hasta gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkıyorsunuz.

Kahve falında gözü hasta görmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında gözünün hastalandığını görmek yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına delalettir.

Kahve falında gözlerini hasta görmek her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında gözlerinin hasta olduğunu görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında gözünün hasta olduğunu görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözü hasta olmak kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözün hasta olduğunu görmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, başarı için fırsatların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hastaya ağlamak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir