AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü hasta olmak

Kahve falında gözü hasta olmak

Kahve falında gözü hasta olmak rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, günahlarından tövbe etmeye, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına işarettir.

Kahve falında gözü hasta olmak gördüyseniz:

  • Erkek arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli bir ortamda bulunmanız olasıdır.

Kahve falında gözlerini hasta görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerinin hasta olduğunu görmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına inanılır.

Kahve falında gözü hasta görmek güç alacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözünün hasta olduğunu görmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına yorulur.

Kahve falında gözün hasta olduğunu görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında gözü hasta olmak kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında gözünün hastalandığını görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, keyifli hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hasta bir insanın iyileştiğini görmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir