AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünün hastalandığını görmek

Kahve falında gözünün hastalandığını görmek

Kahve falında gözünün hastalandığını görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, yeni başlangıçlar yapacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine işaret eder.

Kahve falında gözünün hastalandığını gördüyseniz:

  • Yakınınızdaki kıskanç bir kişi sizi bazı konularda dışarıda bırakmaya çalışabilir.

Kahve falında gözlerini hasta görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözü hasta görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında gözü hasta olmak inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında gözlerinin hasta olduğunu görmek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözünün hastalandığını görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine delalettir.

Kahve falında gözünün hasta olduğunu görmek büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, yeni bir iş bulacağına inanılır.

Kahve falında gözün hasta olduğunu görmek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında hastayken iyileşmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir