AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü hasta görmek

Kahve falında gözü hasta görmek

Kahve falında gözü hasta görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, hasta ise iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında gözü hasta gördüyseniz:

  • Hızı arttırmak, tavuk yakalamak için aniden kümese koşmakla aynı anlama gelebilir.

Kahve falında gözü hasta görmek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, hakkını savunamayacağına tabir olunur.

Kahve falında gözün hasta olduğunu görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında gözü hasta olmak yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, işlerin çığırından çıkacağına delalettir.

Kahve falında gözünün hasta olduğunu görmek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında gözlerini hasta görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözünün hastalandığını görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerinin hasta olduğunu görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık birinin hasta olduğunu görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir