AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözün hasta olduğunu görmek

Kahve falında gözün hasta olduğunu görmek

Kahve falında gözün hasta olduğunu görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında gözün hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Dünden kalan sorunlarınızı da rahatça çözüme kavuşturabilirsiniz.

Kahve falında gözünün hastalandığını görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında gözü hasta görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında gözü hasta olmak geçim sıkıntısı yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında gözlerini hasta görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında gözlerinin hasta olduğunu görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında gözün hasta olduğunu görmek başarılarının tadına varacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözünün hasta olduğunu görmek kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun hastalandığını görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir