AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünü çıkarmak

Kahve falında gözünü çıkarmak

Kahve falında gözünü çıkarmak ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına delalettir.

Kahve falında gözünü çıkarmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde duygusaldan ziyade fiziksel açıdan şanslısınız.

Kahve falında gözünden kıl çıkarmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında kedi gözü çıkarmak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına işarettir.

Kahve falında köpeğin gözünü çıkarmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, attığı her adımı düşüneceğine delalettir.

Kahve falında gözü çıkarmak arzuların yerine geleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının gözünü çıkarmak şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözünden bir şey çıkarmak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında kendi gözünü çıkarmak sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin gözünü çıkarmak çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir