AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin gözünü çıkarmak

Kahve falında birinin gözünü çıkarmak

Kahve falında birinin gözünü çıkarmak yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin gözünü çıkarmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insana gereken ilgiyi gösterin.

Kahve falında gözünden çapak çıkarmak olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına delalet eder.

Kahve falında gözünden kıl çıkarmak yokluk çekeceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine delalet eder.

Kahve falında gözünden solucan çıkarmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına delalet eder.

Kahve falında gözü çıkarmak ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin gözünü çıkarmak korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında gözünden iğne çıkarmak çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine delalet eder.

Kahve falında gözünden bir şey çıkarmak çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi gözünü çıkarmak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir