AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının gözünü çıkarmak

Kahve falında başkasının gözünü çıkarmak

Kahve falında başkasının gözünü çıkarmak sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının gözünü çıkarmak gördüyseniz:

  • Borç alacak meselelerinin veya rutin ödemelerin yeni yıldan önce düzene sokulması gerekebilir.

Kahve falında birinin gözlerini çıkarmak sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına yorulur.

Kahve falında gözünden çapak çıkarmak yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerini çıkarmak rızkın ve kazancın artacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi gözünü çıkarmak daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine delalet eder.

Kahve falında gözünden iğne çıkarmak yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında gözünden solucan çıkarmak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında köpeğin gözünü çıkarmak çok büyük mutluluk duyacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında gözünden bir şey çıkarmak daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir