AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü çıkarmak

Kahve falında gözü çıkarmak

Kahve falında gözü çıkarmak bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, amacına nail olacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, pişmanlığa alamet etmektedir.

Kahve falında gözü çıkarmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun her konunuz sağlam temellere oturabilir.

Kahve falında başkasının gözünü çıkarmak emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin gözünü çıkarmak yepyeni projelerle uğraşacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında gözünü çıkarmak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında gözünden kirpik çıkarmak hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında gözünden bir şey çıkarmak gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına rivayet eder.

Kahve falında gözünden çapak çıkarmak eksik olan yanının tamamlayacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözünden kıl çıkarmak aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözünden solucan çıkarmak başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, işlerinin karışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir