AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünden kıl çıkarmak

Kahve falında gözünden kıl çıkarmak

Kahve falında gözünden kıl çıkarmak rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, işlerini hafifleteceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, bereketin ve verimin geleceğine, yetki sahibi olacağına, duygularının karşılık göreceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına inanılır.

Kahve falında gözünden kıl çıkarmak gördüyseniz:

  • Hayallerinizi ne pahasına olursa olsun gerçekleştirme konusunda kararlı görünüyorsunuz.

Kahve falında gözünden kıl çıkarmak hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında birinin gözlerini çıkarmak fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözü çıkarmak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerini çıkarmak kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi gözü çıkarmak hasta olacağına, masa başı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi gözünü çıkarmak her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına inanılır.

Kahve falında gözünden solucan çıkarmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin gözünü çıkarmak elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir