AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünden bir şey çıkarmak

Kahve falında gözünden bir şey çıkarmak

Kahve falında gözünden bir şey çıkarmak öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında gözünden bir şey çıkarmak gördüyseniz:

  • Alınganlığınız yüzünden ani hemen hemen her şeyine itiraz edip, kusur bularak çevrenizi sinirlendirebilirsiniz.

Kahve falında gözünden bir şey çıkarmak ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan bir şey çıkarmak çok iyi yerlere geleceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kulağından bir şey çıkarmak zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, ticaretin açılacağına delalettir.

Kahve falında karnından bir şey çıkarmak lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına delalettir.

Kahve falında denizden bir şeyler çıkarmak verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına alamet eder.

Kahve falında mezardan bir şey çıkarmak sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında tuvaletten bir şey çıkarmak insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak yorulmaktadır.

Kahve falında dişten bir şey çıkarmak ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir