AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin gözünü çıkarmak

Kahve falında köpeğin gözünü çıkarmak

Kahve falında köpeğin gözünü çıkarmak aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, konuşmaz olacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeğin gözünü çıkarmak gördüyseniz:

  • Kıskançlık nedeniyle kayıplar yaşanabilir.

Kahve falında köpeğin gözünü çıkarmak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin gözünü çıkarmak çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin gözlerini çıkarmak iç dünyasında rahata kavuşacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözünden kirpik çıkarmak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi gözü çıkarmak çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında kendi gözünü çıkarmak sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işlerinin hemen hallolacağına inanılır.

Kahve falında gözünden iğne çıkarmak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına delalettir.

Kahve falında gözünü çıkarmak kendisine hayırlı kapıların açılacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir