AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi gözü çıkarmak

Kahve falında kedi gözü çıkarmak

Kahve falında kedi gözü çıkarmak yollarını ayıracağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi gözü çıkarmak gördüyseniz:

  • Ya para sıkıntısı veya ciddi masraflar olabilir.

Kahve falında kedi gözü çıkarmak çok büyük mutluluk yaşanacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine delalet eder.

Kahve falında kedinin gözünü çıkarmak hayal kırıklığına düşeceğine, helal rızka kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözünden bir şey çıkarmak sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında gözünden iğne çıkarmak elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında gözünden kıl çıkarmak kırgınların barışacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin gözlerini çıkarmak parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, kazancın katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin gözünü çıkarmak aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerini çıkarmak mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir