AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi gözünü çıkarmak

Kahve falında kendi gözünü çıkarmak

Kahve falında kendi gözünü çıkarmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, hayırlı haberler alınacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine delalettir.

Kahve falında kendi gözünü çıkarmak gördüyseniz:

  • Dost kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı farklı davrandığını görerek üzülebilirsiniz.

Kahve falında kedinin gözünü çıkarmak dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının gözünü çıkarmak işi ne olursa olsun severek çalışacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında gözünü çıkarmak kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye işarettir.

Kahve falında göz çıkarmak borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında gözünden çapak çıkarmak içebileceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında gözünden kıl çıkarmak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözünden bir şey çıkarmak neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi gözünü çıkarmak bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir