AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünü arı sokmak

Kahve falında gözünü arı sokmak

Kahve falında gözünü arı sokmak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına inanılır.

Kahve falında gözünü arı sokmak gördüyseniz:

  • Haklı olarak bazı konularda isteksiz olabilirsiniz.

Kahve falında gözünü arı sokmak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında arı kovanına çomak sokmak eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına yorulur.

Kahve falında kolunu arı sokmak mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dilini arı sokmak hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına işarettir.

Kahve falında arı sokmak arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağını arı sokmak kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalettir.

Kahve falında gözüne bıçak sokmak başarılarının devam edeceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine delalettir.

Kahve falında parmağını gözüne sokmak etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir