AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunu arı sokmak

Kahve falında kolunu arı sokmak

Kahve falında kolunu arı sokmak kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolunu arı sokmak gördüyseniz:

  • İstikrarlı bir gelecek kurmanıza veya yeteneklerinizi daha verimli değerlendirmenize katkısı olacak evraklarınızı ya da kağıt üzerinde ki işleri korumalısınız.

Kahve falında kolunu arı sokmak dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ayağını arı sokmak sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine işaret eder.

Kahve falında gözünü arı sokmak hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, el üstünde tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arı sokmak ele geçen paranın daha da artacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arı kovanına çomak sokmak dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilini arı sokmak başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şiş sokmak borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında elini pisliğe sokmak işlerin düzene gireceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir