AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilini arı sokmak

Kahve falında dilini arı sokmak

Kahve falında dilini arı sokmak uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, ekmeğinin azalacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilini arı sokmak gördüyseniz:

  • Dikkatleri üzerinize çekmek yerine gerekeni yapmalısınız.

Kahve falında dilini arı sokmak bazı konularda konuşulacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kolunu arı sokmak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arı sokmak sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında gözünü arı sokmak yaptığı işte sivrileceğine, rızkının ve kazancının bol olacağına inanılır.

Kahve falında arı kovanına çomak sokmak yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ayağını arı sokmak başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göle ayak sokmak yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında elini boka sokmak yeni iş kapılarının açılacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir