AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağını arı sokmak

Kahve falında ayağını arı sokmak

Kahve falında ayağını arı sokmak güzel davetler alacağına, rahat bir hayat sağlayacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, evlatların hayırsız çıkacağına, rahat bir hayatı olacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağını arı sokmak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi, ne beklediğinizi tam olarak adlandıramıyabilirsiniz.

Kahve falında ayağını arı sokmak aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına alamet eder.

Kahve falında dilini arı sokmak rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arı kovanına çomak sokmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, hayatının tamamen altüst olacağına yorulur.

Kahve falında arı sokmak çözümlere ve şifaya kavuşacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına yorulur.

Kahve falında gözünü arı sokmak hüsrana uğratacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalet eder.

Kahve falında kolunu arı sokmak eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, sorunların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denize ayak sokmak tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında suya ayak sokmak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir