AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı kovanına çomak sokmak

Kahve falında arı kovanına çomak sokmak

Kahve falında arı kovanına çomak sokmak hasret gidereceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, insanlara öncülük edeceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, para sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında arı kovanına çomak sokmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda, maddi alanlarda ya da iş hayatınızda farklı bir yöne gitme ihtimaliniz var.

Kahve falında arı kovanına çomak sokmak sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, kazancın artacağına delalet eder.

Kahve falında çelik çomak oynamak para ve zaman ayıracağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına yorulur.

Kahve falında kendi çocunu görmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına yorulur.

Kahve falında çocuga tokat atmak daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuga su içirmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuga tuvaletini yaptırmak idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, parasız günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında olan çocu görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuga su vermek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir