AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağını gözüne sokmak

Kahve falında parmağını gözüne sokmak

Kahve falında parmağını gözüne sokmak sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine delalet eder.

Kahve falında parmağını gözüne sokmak gördüyseniz:

  • Herşeye inanırsanız sebepsiz yere telaşlanmış ya da kızmış olursunuz.

Kahve falında parmağını gözüne sokmak hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında gözüne parmak sokmak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmağını sokmak sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, hasadının tarlasında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında makata parmak sokmak ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine delalet eder.

Kahve falında göze parmak sokmak iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine alamet eder.

Kahve falında gözüne bıçak sokmak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında gözünü arı sokmak uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, ruh sağlığının bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denize ayaklarını sokmak yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir