AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı sokmak

Kahve falında arı sokmak

Kahve falında arı sokmak çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arı sokmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında ayağını arı sokmak faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dilini arı sokmak uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında arı sokmak mal ve mülkün telafi edileceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arı kovanına çomak sokmak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında gözünü arı sokmak çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında kolunu arı sokmak dostlarını da iyi seçeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında ayakları suya sokmak kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında örümcek sokmak çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir