AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözüne bıçak sokmak

Kahve falında gözüne bıçak sokmak

Kahve falında gözüne bıçak sokmak geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, günah işlemeyi terk edeceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine tabir olunur.

Kahve falında gözüne bıçak sokmak gördüyseniz:

  • Farklı olmaktan çekinmeyin.

Kahve falında gözüne bıçak sokmak falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıçak sokmak sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine yorulur.

Kahve falında kendine bıçak sokmak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında birine bıçak sokmak anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına delalet eder.

Kahve falında gözünü arı sokmak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında gözüne parmak sokmak çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parmağını gözüne sokmak sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elini tuvalete sokmak bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir