AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözüne mavi lens takmak

Kahve falında gözüne mavi lens takmak

Kahve falında gözüne mavi lens takmak karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözüne mavi lens takmak gördüyseniz:

  • Duygularınız, başarmak istediğiniz şeyleri engelleyebilir.

Kahve falında gözüne mavi lens takmak uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözüne lens takmak kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerine lens takmak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında gözlere lens takmak sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi lens takmak eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, anne baba duası alınacağına inanılır.

Kahve falında göze mavi lens takmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine işaret eder.

Kahve falında lens takmak aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil lens takmak mutlu günlerin yakında olduğuna, kişinin hayırlı yollara gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir