AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil lens takmak

Kahve falında yeşil lens takmak

Kahve falında yeşil lens takmak sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, kötülüklerden uzak kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil lens takmak gördüyseniz:

  • Teklifleri geri çevirmemelisiniz.

Kahve falında yeşil lens takmak öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göze yeşil lens takmak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına işaret eder.

Kahve falında lens takmak kendisini çok kötü hissedeceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında göze mavi lens takmak sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, maddi zararının giderileceğine delalettir.

Kahve falında kahverengi lens takmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında gözlere lens takmak gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında göze lens takmak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli lens takmak sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir