AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze mavi lens takmak

Kahve falında göze mavi lens takmak

Kahve falında göze mavi lens takmak kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında göze mavi lens takmak gördüyseniz:

  • Sizin hoşunuza gidecek bir teklif getirmek üzereler.

Kahve falında göze mavi lens takmak bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalet eder.

Kahve falında göze lens takmak evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında göze yeşil lens takmak öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında mavi lens takmak sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında gözüne mavi lens takmak sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kahverengi lens takmak inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil lens takmak takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerine lens takmak ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir