AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlere lens takmak

Kahve falında gözlere lens takmak

Kahve falında gözlere lens takmak insan sevindireceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü karakterli bir kadına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözlere lens takmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler verdiğiniz görev veya sorumlulukları yerine getirmeyebilirler.

Kahve falında gözüne lens takmak ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, kısmetlerinin artacağına alamet eder.

Kahve falında gözlere lens takmak sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerine lens takmak güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında gözüne mavi lens takmak rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine delalettir.

Kahve falında lens takmak başarıların devamlı olacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında göze mavi lens takmak çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında göze lens takmak böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına delalettir.

Kahve falında göze yeşil lens takmak ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir