AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerine lens takmak

Kahve falında gözlerine lens takmak

Kahve falında gözlerine lens takmak düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine yorulur.

Kahve falında gözlerine lens takmak gördüyseniz:

  • Sizi şaşırtacak bir haber almanız ihtimali güçlüdür.

Kahve falında gözüne mavi lens takmak özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında gözlerine lens takmak sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında gözüne lens takmak sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine rivayet eder.

Kahve falında gözlere lens takmak çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göze yeşil lens takmak işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi lens takmak kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi lens takmak layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine inanılır.

Kahve falında renkli lens takmak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir