AnaSayfa / Genel / Kahve falında lens takmak

Kahve falında lens takmak

Kahve falında lens takmak mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lens takmak gördüyseniz:

  • Tartışmalar gereksiz vakit kaybı anlamına gelebilir.

Kahve falında renkli lens takmak yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında göze mavi lens takmak güzel haberler alacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında göze lens takmak eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, anne babayla ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında gözlerine lens takmak geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil lens takmak bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi lens takmak zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, korkularının yok olacağına alamet eder.

Kahve falında gözüne mavi lens takmak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözlere lens takmak kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir