AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi lens takmak

Kahve falında mavi lens takmak

Kahve falında mavi lens takmak zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, hataların telafi edileceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi lens takmak gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermenizi, işinizi büyütmenizi veya genel anlamda ilerlemenizi sağlayacak konulara odaklanmalısınız.

Kahve falında mavi lens takmak başarı için fırsatların artacağına, dinç kalacağına tabir olunur.

Kahve falında göze mavi lens takmak art niyetli kişilere uyacağına, huzur ve mutluluk bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözüne mavi lens takmak yarınlara bakacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözüne lens takmak pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, iyi geçiminin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi lens takmak aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göze lens takmak çarelere ve çözümlere ulaşacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına yorulur.

Kahve falında gözlerine lens takmak hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil lens takmak maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir