AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözüne lens takmak

Kahve falında gözüne lens takmak

Kahve falında gözüne lens takmak önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına, adeta sinirden küplere bineceğine işaret eder.

Kahve falında gözüne lens takmak gördüyseniz:

  • Pek çok konu aynı anda kendini gösterebilir.

Kahve falında gözlerine lens takmak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına delalet eder.

Kahve falında gözlere lens takmak kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine delalet eder.

Kahve falında gözüne mavi lens takmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, kazancının da aynı oranda artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözüne lens takmak yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, huzurunun bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi lens takmak kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında göze mavi lens takmak yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında göze yeşil lens takmak sonucun kişi için hayırlı olacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi lens takmak talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir