AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze yeşil lens takmak

Kahve falında göze yeşil lens takmak

Kahve falında göze yeşil lens takmak onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, üzgün olacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, dileklerin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında göze yeşil lens takmak gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişki hayatınızda önemli rol oynayabilir.

Kahve falında göze yeşil lens takmak bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında göze mavi lens takmak iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine işarettir.

Kahve falında göze lens takmak dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil lens takmak elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, hayırlı ve güzel olacağına yorulur.

Kahve falında mavi lens takmak işinin her geçen gün büyüyeceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine tabir olunur.

Kahve falında gözlere lens takmak onların başarıları ile övüneceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lens takmak ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına delalet eder.

Kahve falında gözlerine lens takmak çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir