AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi lens takmak

Kahve falında kahverengi lens takmak

Kahve falında kahverengi lens takmak beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, eline geçen paraları tutamayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına alamet eder.

Kahve falında kahverengi lens takmak gördüyseniz:

  • Tutarsız veya tuhaf denilebilecek fikirler olayları çözmek yerine daha da karışık hale getirebilir.

Kahve falında kahverengi lens takmak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında lens takmak onlara değer vereceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında göze yeşil lens takmak mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında renkli lens takmak fakirlerin zenginleşeceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerine lens takmak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göze mavi lens takmak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözlere lens takmak söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine yorulur.

Kahve falında gözüne mavi lens takmak moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir