AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaş ve kirpik görmek

Kahve falında kaş ve kirpik görmek

Kahve falında kaş ve kirpik görmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, huzurun kaçacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaş ve kirpik gördüyseniz:

  • Ortak kaynaklar, anlaşmalar veya akıl sağlığı vurgulanıyor.

Kahve falında kaş ve kirpik kesmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaş ve kirpik görmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına işaret eder.

Kahve falında kaş kirpik görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, alim insanlardan sayılacağına yorulur.

Kahve falında gözüne kirpik kaçtığını görmek hayata daha sıkı tutunacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında uzun ve gür kirpik görmek dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirpiklerini kesmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında dökülmüş kirpik görmek büyük ve güzel işler yapacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kirpik takmak tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, çok güzel işlere gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir