AnaSayfa / Genel / Kahve falında takma kirpik almak

Kahve falında takma kirpik almak

Kahve falında takma kirpik almak huzura ve sıhhate kavuşacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, daha iyi anlaşır olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında takma kirpik almak gördüyseniz:

  • Belli durumların asıl doğasını yakalamak veya gerçekleri görmek için daha fazla çalışmanız gerekebilir.

Kahve falında takma kirpik görmek küfürlü söze, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında takma kirpik takmak hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında takma kirpik taktığını görmek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına yorulur.

Kahve falında takma kirpik almak üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında kirpik uzaması görmek hasta ve zor geçireceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında uzun kirpik görmek işlerin günden güne açılacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında kirpiğinin döküldüğünü görmek sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirpik koparmak çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir