AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpiğine rimel sürmek

Kahve falında kirpiğine rimel sürmek

Kahve falında kirpiğine rimel sürmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirpiğine rimel sürmek gördüyseniz:

  • Beyaz dediğinizde siyah anlayan, siyah dediğinizde beyaz diyen kişiler veya hiçbiri değilse, tamamen karışıklıklara bağlı yanlış anlaşılmalar sabrınızı sınamanızı sağlayabilir.

Kahve falında kirpiğe rimel sürmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirpiğine rimel sürmek başarısının ve mutluluğunun artacağına, toplum için faydalı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kirpiklere rimel sürmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına tabir olunur.

Kahve falında kirpiklerine rimel sürmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, yaptığı hataları düzelteceğine yorulur.

Kahve falında rimelli kirpik görmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine işarettir.

Kahve falında gözlerine rimel sürmek yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendine rimel sürmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına işaret eder.

Kahve falında birine rimel sürmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir