AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzamış kirpik görmek

Kahve falında uzamış kirpik görmek

Kahve falında uzamış kirpik görmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, düze çıkacağına, bekarlar için evlenmeye, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına delalet eder.

Kahve falında uzamış kirpik gördüyseniz:

  • İyi bir dinlenmeden sonra son derece sakinleştiğinizi göreceksiniz.

Kahve falında kirpiklerin uzamasını görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında uzamış kirpik görmek zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine inanılır.

Kahve falında kirpik uzaması görmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, saygın biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirpiğin uzamasını görmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine inanılır.

Kahve falında uzamış kıl görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzamış siyah saç görmek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına inanılır.

Kahve falında boyunu uzamış görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaş uzaması görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir