AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpik çıkarmak

Kahve falında kirpik çıkarmak

Kahve falında kirpik çıkarmak umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, yeni kısmetlere nail olacağına alamet eder.

Kahve falında kirpik çıkarmak gördüyseniz:

  • Arkanızdan bazı kişiler düşmanca tutumlara girilebilir.

Kahve falında kirpik çıkarmak içinden çıkılamaz bir hal alacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözünden kirpik çıkarmak büyük bir başarının elde edileceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirpik kılı görmek huzursuz ve mutsuz olacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında kirpik uzun görmek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında gözüne kirpik kaçtığını görmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya delalet etmektedir.

Kahve falında kirpiğine rimel sürmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kirpik döküldüğünü görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında kaş kirpik görmek daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir