AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpiğini uzun görmek

Kahve falında kirpiğini uzun görmek

Kahve falında kirpiğini uzun görmek büyük bir başarıya ulaşılacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, büyük başarıla kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kirpiğini uzun gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız görüş alanınızı daraltıyor.

Kahve falında uzun kirpikler görmek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kirpik uzun görmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında kirpiğini uzun görmek karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında uzun ve gür kirpik görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun kirpik görmek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, ona özlemle sarılacağına işaret eder.

Kahve falında uzun kirpikli birini görmek başarısının artacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kirpikleri uzun görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalettir.

Kahve falında uzun kirpikli bebek görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir