AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünden solucan çıkarmak

Kahve falında gözünden solucan çıkarmak

Kahve falında gözünden solucan çıkarmak çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine yorulur.

Kahve falında gözünden solucan çıkarmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere istemeden karışık mesajlar vermeniz nedeniyle, isteklerinizin gerçekleşmesi zor olabilir.

Kahve falında gözünden solucan çıkarmak yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, rızkının da genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolundan solucan çıkarmak mutluluk verici haberlerin alınacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında solucan çıkarmak kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında ağzından solucan çıkarmak iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına işarettir.

Kahve falında burnundan solucan çıkarmak yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücuttan solucan çıkarmak umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında topraktan solucan çıkarmak sermayesinin çoğalacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına işarettir.

Kahve falında başkasının gözünü çıkarmak iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir