AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin gözlerini çıkarmak

Kahve falında birinin gözlerini çıkarmak

Kahve falında birinin gözlerini çıkarmak söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, daima afiyette olacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, mutluluğunun katlanacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında birinin gözlerini çıkarmak gördüyseniz:

  • Sürekli şikayet eden veya sizi geçmeye çalışan kişileri durdurmaya muktedir olabilirsiniz.

Kahve falında kendi gözünü çıkarmak etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine işarettir.

Kahve falında kedi gözü çıkarmak ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, fesada bulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözü çıkarmak kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin gözlerini çıkarmak yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin gözünü çıkarmak alın terinin karşılığını alacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına rivayet eder.

Kahve falında kedinin gözünü çıkarmak başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözünden solucan çıkarmak amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında gözünü çıkarmak bereketin ve karın artacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir