AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerini çıkarmak

Kahve falında gözlerini çıkarmak

Kahve falında gözlerini çıkarmak kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerini çıkarmak gördüyseniz:

  • İstekleriniz hızla yerine gelmeye başlayabilir veya planlarınızı hızla uygulayabilirsiniz.

Kahve falında gözünden solucan çıkarmak kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında birinin gözünü çıkarmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi gözü çıkarmak yeni bir sorumluluk altına gireceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının gözünü çıkarmak sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözünden iğne çıkarmak hayırlı işlere girileceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gözünü çıkarmak evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına yorulur.

Kahve falında gözünden çapak çıkarmak yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeğin gözünü çıkarmak yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir